Wij, Stichting Herenboeren Groene Hart, zijn hard op zoek naar land in het hele Groene Hart van Holland. Een kleine opsomming van gemeenten waar gezocht wordt: Alphen aan den Rijn, De Ronde Venen, Gouda, Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Waddinxveen. De lijst is zo veel langer.

Wat is een intentieverklaring?

Een intentieverklaring is een document waarin jij de intentie (het voornemen) aangeeft om lid te worden van een Herenboerderij.

Zodra er geschikt land is gevonden en deze gebruikt kan worden, krijg jij, onze intentiehouder, als eerste bericht. De vraag die jou dan gesteld wordt is: “Doe jij mee, als lid met de op te starten Herenboerderij op deze locatie?”

Je hebt dus als eerste de kans om mee te doen. VOL = VOL

Komt het op dat moment ongelukkig uit voor jou of is er een andere reden dan kan je nee zeggen. Nee betekent dat jij op de lijst blijft staan voor de volgende mogelijkheid op een Herenboerderij in het Groene Hart.

Heb je al een intentieverklaring ingevuld? Geef dan door wanneer er wijzigingen zijn in adres, gezinssamenstelling of e-mail aan secretariaat@herenboerengroenehart.nl

Heb je nog geen intentieverklaring ingevuld, pak dan nu je kans en stuur het ingevuld naar secretariaat@herenboerengroenehart.nl. De mogelijkheid om als eerste op de hoogte gebracht te worden en de keuze te hebben, dat pak je toch met beide handen aan?

Je kunt de intentieverklaring op onze contactpagina downloaden of klik hier.