Ik ben 56 en woon in Alphen aan den Rijn. Mijn passie is om bij te dragen aan een gezonde en duurzame samenleving. Wij eten thuis daarom bewust minder vlees en kopen regelmatig producten bij de boer. Verder loop ik hard, wandel ik regelmatig en doe aan cross fit. Ik ben adviseur in de zorg en bezig met het opzetten van een onderneming.

Waarom Herenboeren?

Een familielid vertelde mij vol trots dat hij herenboer was geworden en heeft me enthousiast gemaakt over dit initiatief. Voeding direct van boer naar consument is niet alleen beter van smaak maar ook nog eens gezonder voor je lijf. Ik ging op zoek naar de herenboeren in de buurt en stuitte op de Herenboeren Groene Hart. In de nieuwsbrief las ik dat zij administratieve ondersteuning zochten. Omdat ik graag ook maatschappelijk betrokken wil zijn heb ik gereageerd. En nu mag ik het secretariaat voor de Stichting Herenboeren Groene Hart verzorgen.

Wat ga ik doen?

Met mijn enthousiasme en ervaring wil ik een bijdrage leveren aan het verspreiden van het gedachtengoed van de Herenboeren beweging.