Als alternatief voor de afgelaste Vrijwilligersdag hebben we de vrijwilligers verrast met een groene tas met textielverf, karton en een kwast. De bedoeling was dat de tas verf-raaid zou worden door er iets op te schilderen wat te maken heeft met Herenboeren en waar we voor staan.

Van het resultaat mocht een foto gemaakt worden, die voor 4 december ingeleverd moest worden. De Sint en zijn Pieten zullen de mooiste tas uitkiezen; de nummers 1, 2, 3 krijgen een verrassing.

De foto’s en bijbehorende tassen zullen worden tentoongesteld bij de officiële opening van de eerste Herenboerderij in het Groene Hart. 

Hier alvast een greep uit de ontvangen inzendingen.

 

Laat je inspireren door deze fraaie Herenboeren tassen!

Ben je geïnspireerd geraakt door de fraaie tassen die onze vrijwilligers ingestuurd hebben en heb je zin in een leuke creatieve middag in de Kerstvakantie? Dan kan je de tas met penselen en textiefverf voor € 7,50 bij ons bestellen en bezorgen we hem persoonlijk bij je aan huis.

Alle ingestuurde foto’s van verfraaide tassen zullen op de website geplaatst worden en de tassen tentoongesteld worden bij de opening van onze eerste Herenboerderij in het Groene Hart.