Spring jij ook een gat in de lucht als we kunnen starten met onze eigen Herenboerderij in het Groene Hart en wil/kan jij jouw enthousiasme overbrengen op anderen? Dan zijn wij, de werkgroep Presentatie, op zoek naar jou!

Door de Corona-maatregelen hebben we onze maandelijkse informatiebijeenkomsten moeten vervangen door online infosessies, maar we hopen deze na de zomer weer op te kunnen starten. Tot op heden hielden we die elke maand op drie locaties: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Boskoop. Afhankelijk van de ontwikkelingen, kan het zijn dat we na de zomer ook op andere locaties bijeenkomsten zullen houden.

We werken binnen de werkgroep met min of meer vaste tweetallen, die de presentatie-avonden samen verzorgen. Hierbij maken we gebruik van een Powerpoint-presentatie als leidraad, waar elk van ons in zijn/haar eigen stijl het verhaal omheen vertelt.

Lijkt het je leuk om met ons samen te werken om de Herenboeren beweging binnen onze regio uit te dragen? Meld je dan bij ons aan om met elkaar kennis te maken. Uiteraard word je eerst ingewerkt en loop je een aantal avonden mee, voordat we je voor de leeuwen gooien.