Op 12 september hadden we weer een dag van uitwisseling en verbinding gepland voor al onze vrijwilligers, om onze waardering en respect voor hun inzet tot uitdrukking te brengen. Immers, alleen met hun hulp en ideeën lukt het om een Herenboerderij in het Groene Hart neer te zetten.

12 september was voor velen echter te kortdag. Zowel onze eigen agenda’s als de locaties waar we gebruik van wilden maken (met inachtneming van de Corona richtlijnen) bleken al volgeboekt. Vandaar dat we hebben besloten om de vrijwilligersdag uit te stellen tot november en de nieuwe datum via een datumprikker vast te stellen, zodat zoveel mogelijk vrijwilligers aanwezig kunnen zijn. We hebben een leuk programma op stapel staan en de vrijwilligers hebben inmiddels de uitnodiging ontvangen met de link naar de datumprikker.

Voel jij er wat voor om met ons samen te werken om Herenboeren in het Groene Hart tot realiteit te maken? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze dag met ons kennis te komen maken en de sfeer te proeven!

I.v.m. de Corona-maatregelen kunnen er maximaal 30 mensen deelnemen en is aanmelding vooraf verplicht (graag voor 1 oktober aanmelden). Na aanmelding ontvang je per e-mail een uitnodiging met het programma en de link naar de datumprikker (locatie zal in de directe omgeving van Alphen aan den Rijn zijn).

Op de vrijwilligersdag in november, waar we elkaar kunnen spreken, verhalen kunnen delen en samen kunnen toosten. 🥂