- 1 bos wilde spinazie
- 1 bos snijbiet
- 1 bosje lenteui
- 150 gr kaas
- 1 pakje feta
- 2 – 3 eieren
- Bosje munt
- Peper
![WhatsApp Image 2021-07-04 at 21.33.36 Palak paneer](https://herenboerengroenehart.nl/wp-content/uploads/2021/07/WhatsApp-Image-2021-07-04-at-21.33.36.jpeg)
![3171037422_2a7f7426f4_c Palak paneer](https://herenboerengroenehart.nl/wp-content/uploads/2021/07/3171037422_2a7f7426f4_c.jpg)
Spinazie en snijbiet goed wassen. Beetje zout erover. 2 – 3 uur uit laten lekken. Dan kort stomen of blancheren tot helft van volume.
Munt van steeltjes af en fijn hakken. Lenteui fijn snijden. Kazen in blokjes. Eieren opkloppen met peper en zout.
Alles behalve ei door elkaar mengen. Dan ei erdoor.
Alles in ingevette ovenschaal. Alufolie erover. 40 min op 190 graden in oven. Dan nog 10 min zonder folie.
Munt van steeltjes af en fijn hakken. Lenteui fijn snijden. Kazen in blokjes. Eieren opkloppen met peper en zout.
Alles behalve ei door elkaar mengen. Dan ei erdoor.
Alles in ingevette ovenschaal. Alufolie erover. 40 min op 190 graden in oven. Dan nog 10 min zonder folie.
Variant: deze taart in bladerdeeg maken.
Variant: vervang spinazievoor snijbiet ( dus 2 bos snijbiet)
Variant: vervang spinazievoor snijbiet ( dus 2 bos snijbiet)
Is gebaseerd op Griekse spanakopita.
![5816189977_bef7e9690f_c Paneer piepjonge kaas](https://herenboerengroenehart.nl/wp-content/uploads/2021/07/5816189977_bef7e9690f_c.jpg)